NL FR EN

dr. Eva De Keyzer (° 1984) studeerde in 2008 af in de Geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel met onderscheiding.

Na haar opleiding Cardiologie in het Imeldaziekenhuis (Bonheiden), het UZ Brussel en het OLV Aalst ging zij in 2015 aan de slag in het CHU Brugmann.


Haar bijzondere interesse gaat uit naar hartfalen en niet-invasieve beeldvorming. Lid van de Belgian Working Group on Heart Failure and Cardiac Function (BWGHFandCF) en bijkomende certificatie in transthoracale echocardiografie (ASCeXAM®, National Board of Echocardiography).


Afhankelijk van de pathologie van de patiënt wordt er preferentieel samengewerkt met het UZ Brussel, het AZ Jan Portaels, het CHU Brugmann en het St. Luc ziekenhuis. Uiteraard heeft de patiënt vrije keuze.


Consultatie in VesaliusMed op maandag en donderdag.dr. De Keyzer is geaccrediteerd en geconventioneerd.

(betaling: cash of bankkaartlezer)


Afspraak maken

Dr Andreea Motoc is cardioloog in het Universitair Ziekenhuis Brussel te Jette en in het AZ Jan portaels te Vilvoorde. 

Dr Motoc voltooide haar opleiding in cardiologie in 2020 en behaalde haar doctoraat aan de VUB in 2022. 

Ze is gespecialiseerd in 2D- en 3D transthoracale en transoesofageale echocardiografie, stress echocardiografie en speckle tracking imaging. 

Ze heeft deelgenomen aan internationale onderzoeksprojecten, wat resulteerde in verschillende publicaties in internationale tijdschriften. 

Ze spreekt Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Roemeens.


Consultatie op vrijdagnamiddag


Afspraak maken

dr. Patrick Roels studeerde af aan de VUB in 1978 als Dokter in de Genees- Heel- en Verloskunde met grote onderscheiding.

Daarna volgde een opleiding Interne Geneeskunde, gevolgd door Pneumologie en Cardiologie. Deze laatste specialisatie zou hij daarna exclusief verder uitbouwen.

Hij werkte als Cardioloog verbonden aan het Van Helmont Ziekenhuis in Vilvoorde, dat later fuseerde met het Sint Jozefsziekenhuis tot wat nu het AZ Jan Portaels is geworden.

Afhankelijk van de pathologie die de patient heeft wordt er preferentieel samengewerkt met het AZ Jan Portaels en met het UZ Brussel te Jette. Maar uiteraard heeft de patient zijn eigen vrije keuze.


Dr.Roels is niet geconventioneerd.


Consultatie op woensdagnamiddag.

Geen patienten jonger dan 16 jaar.

Dr Roels neemt geen nieuwe patienten.


(betaling: cash of via gsm - Payconiq of mobiele betaling)


Afspraak maken

Dokter Marc Van Kuyk studeerde af aan de VUB in 1979 als Dokter in de Genees- Heel- en Verloskunde met grote onderscheiding.

Daarna volgde hij een opleiding invasieve en niet-invasieve cardiologie in het Sint Pieterziekenhuis te Brussel.

Hij was gedurende 25 jaar diensthoofd in de dienst Cardiologie, eerst in het Stedelijk Ziekenhuis (later Van Helmontziekenhuis) in Vilvoorde, nadien in de Sint-Jozefskliniek en tenslotte in het fusieziekenhuis Jan Portaels.

Voor de cardiologie wordt er preferentieel samengewerkt met het het UZ Brussel, met het AZ Jan Portaels, en met het UZ Antwerpen. Uiteraard heeft de patiënt de vrije keuze.


In 2010 behaalde hij zijn Masterdiploma in de Verzekeringsgeneeskunde en Medische expertise. Dit betreft niet alleen de cardiogie, maar alles waarbij een evaluatie van de menselijke schade moet gebeuren. Hij is gastdocent aan de Universiteit van Leuven.

Hij wordt aangesteld door de rechtbanken van Brussel, Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg als gerechtsdeskundige.

Verder kunt U hem raadplegen als bijstandsgeneesheer voor Uw procedures voor de rechtbanken. Hij behandelt zaken zowel voor de Nederlandstalige als voor de Franstalige rol.


Consultaties in VesaliusMed op maandagvoormiddag, dinsdag gans de dag, woensdagvoormiddag en vrijdagnamiddag.

Dokter Van Kuyk neemt nog nieuwe patienten aan.

Dokter Van Kuyk consulteert ook in de polikliniek Mutsaert op vrijdagvoormiddag (02 267 05 85).

Betaling na de consultatie is mogelijk cash of via GSM (Payconiq of bancontact app). Geen bankcontact.Afspraak maken